Eskişehir'de ST Kolej Rüzgarı

Eskişehir'de ST Kolej Rüzgarı



Fen Bilimleri Paylaşım Zirvesi’nde Türkiye’nin dört bir yanından projeler görücüye çıkarken öğrencilerimizin STEM Klübümüzde yazdığı ve telefonla diğer elektronik eşyaları kontrol edebilmemizi sağlayan program, organizasyonun ilgi odağı oldu.

 

Birçok ulusal ve uluslararası kuruluşun katkılarıyla düzenlenen ve “Sen de farkını paylaş!” sloganıyla yola çıkan Fen Bilimleri Zirvesi bu yıl Eskişehir’de düzenlendi.

Velilerimiz ve takipçilerimizin kolayca hatırlayacağı ST College IOT ve ST College AR uygulamalarıyla ST Kolej Fen Bilimleri zümresi de oradaydı. Hem “kırk yıllık hatırı teknolojiye uyduran” hem nesnelerin interneti hakkında bilgi veren öğretmenlerimiz ülkenin dört bir yanından gelen meslektaşları tarafından ilgiyle dinlendi.

Ülkemizde fen bilimleri öğretiminde karşılaşılan sıkıntılar ve eğitim sistemimizin ihtiyacı olan çözümler tartışıldı. Son otuz yıldır Türk Eğitim Sistemi onlarca kez değişmesine rağmen 1985’ten beri daima başarıyı yakalayan Süheyla Tokyay Sistemi tüm idareci ve öğretmenlere her zamanki gibi ilham kaynağı oldu.

STEM Maker klübümüzün çalışmalarını ve kolejimizin eğitim sistemini hayranlıkla dinleyen Ankara özel butik okul idarecileri diğer alanlardaki çalışmalarımızı da tanımak ve okul düzenimizi yerinde görmek adına bizleri Adana’da ziyaret etme talebinde bulundu.

Süheyla Tokyay’ın yetiştirdiği öğretmenler ülkemizde umut ışığı ve yol gösterici olmaya devam edecek. Bir öğretmen dünyayı değiştirebilir.

 

 

Galeri

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis