Ünlü YouTuber'dan Yıldıray'a Şaşırtan Ödül

 Ünlü YouTuber'dan Yıldıray'a Şaşırtan Ödül

 

Siber zorbalık yapanlara en güzel cevabı, sevgi ve saygıyla verdi. Yıldıray’ın hayran olduğu ünlü YouTuber da Yıldıray’a hayran oldu!

Hiç tanışmadığı halde bir öğretmeni internet üzerinden yapılan hakaretlere karşı savunan, yetişkinlere bile “Karşınızda bir öğretmen var!” diye saygıyı hatırlatan 5A sınıfı öğrencimiz Yıldıray Küley, hayranı olduğu YouTuber tarafından hediye kitap yağmuruna tutuldu.

 

Birçok kişi yüzyüzeyken cesaret edemeyeceği ifadeleri internet üzerinden kullanmakta çekinmiyor. Öğrencimiz Yıldıray Küley, internette bu kötü davranışları sergileyen kişileri bilinçlendirmek için tek tek her birini uyarıyor. Çok severek takip ettiği, deneylerini ve çalışmalarını izlediği bir Fen Bilimleri öğretmeni var. Ona, uygunsuz yorumlar yapıldığını fark ettiğinde bu yorumlara "Karşında bir öğretmen var. Saygılı olmalısın!" cevabını veriyor. Savunduğu ünlü YouTuber Uğur Sarıçam, Yıldıray'ın her seferinde yaptığı bu davranışından çok etkileniyor ve okulumuz Fen Bilimleri zümresine ulaşıyor. Öğrencimizin ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyor; kendisine de İstanbul'dan kodlama ve STEM konularında kitaplar gönderiyor.
 

Süheyla Tokyay Koleji'nin fark yaratmasını sağlayan değerlerimiz, günümüzde ödüllendirme ihtiyacı hissettiğimiz farklılıklara dönüştü! Bunun önüne geçmek bizim elimizde! Yıldıraylar çoğalacak! Dünyayı "Süheyla Tokyaylılar" kurtaracak!

http://www.suheylatokyay.com/haberler/stkolej-degerlerimiz-temasi-ile-fark-yaratti.html


 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis